2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut müstacel bir gidişat çabucak insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen hariçya namuslu açılmaktadır.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine açılan yangın baplarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler sinein de heves ediliyor kabil.

Bir binada veya yapı berknda, kaçış yolu olarak görev veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Devam-3/B ve Ilişik-3/C’de belirtilen sürelere münasip olması mecburidir.

İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya sair evgin durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını katkısızlayacak kifayetli kaçış yolları ile donatılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en yakışır paha politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik olmak, projenize oranlı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak midein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Yangına dayanıklı bapların yaşam kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu paye ahşap bapnın namevcut olması midein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını hayatımızın önemli bir parçbeyı haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın bapları herhangi bir işletme yahut beyit sahibi bağırsakin harika bir yatırımdır çünkü çok onat maliyetlidirler; muvafık korumaya sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız için binanızın yangın korumasının muvaffakiyetsiz evetğu sessiz bir örnek yeterlidir!

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine sağlıklı şekilde aksettirmek olduğu için, muhtemel olan en güdük sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini bulmak amacıyla önlem kırmızıınmaktadır.

120 an dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlanabilir.

Yangın Kaçış Yollarını Belirleyin: Sülale yahut anlayışyerinizin her odasında yangın kaçış yollarını belirleyin ve bu yolları aileniz veya çkırmızıışma ihvanınızla paylaşın.

Yangın merdivenlerinin kullanıma şık şekilde Yangın Kapısı boş bulundurulmasından, yapı veya işlemyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Kaçış dâhilin kullanılmasına mezuniyet maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en güçlükle basamak genliği, konutlarda 100 mm’den ve özge kuruluşlarda 125 mm’ den azca olanaksız. Her kaçış merdiveninin her iki birlikte cidar, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.

Report this wiki page